Vi undersøker hvordan regnskapsføring kan muliggjøre lønnsomme sirkulære forretningsmodeller.

Fagekspertene våre analyserer forretningsmodellene til sirkulære aktører og kartlegger både hvordan bedriften kan optimalisere regnskapsføringen samt hvordan dagens regelverk står i veien for lønnsom virksomhet.

Bedriftscaser

Under er en oversikt over aktører vi har jobbet med. Ta kontakt om din virksomhet ønsker å delta.
 • Fjong Norge AS er et start-up-selskap som selv utvikler en digital plattform for å muliggjøre en sirkulær forretningsmodell for leie av kvalitetsklær. Verdiforslaget er ‘enkelt, miljøvennlig og mer variasjon’.

  Les mer om bedriften her.
 • Flokk AS er tidligere kjent som Håg AS. Flokk designer, utvikler, produserer og markedsfører sitteløsninger for kontormiljøer. Vekst og god lønnsomhet skal skapes gjennom høy innovasjonsgrad, moderne design, gode ergonomiske løsninger og en menneske- og miljøorientert holdning til produktene.

  Les mer om bedriften her.
 • Bygg og anleggsbransjen står i dag for 20 % av det totale plastforbruket i verden og står for 13 millioner tonn CO2 ekvivalenter årlig bare i Norge. Looping ønsker å redusere engangsemballasje i byggeindustrien. Hovedfokuset er på emballasje til byggemoduler som kan gjenbrukes og muliggjør emballering solgt som tjeneste.

  Les mer om bedriften her.
 • Current leverer programvare for e-mobilitet med fokus på smarte byer, smarte strømnett og smart transport. Current's software-platform, SmartCharge, er en åpen markedsplass for lading av elbiler.

  Les mer om bedriften her.
 • Nødlysteknikk AS er et selskap som i 30 år har levert bærekraftige nødlysanlegg til små og store bygg med fokus på holdbare og vedlikeholdsvennlige produkter. Fra 1996 har samtlige armaturer fra Nødlysteknikk blitt merket med informasjon om selskapets byttesystem.

  Les mer om bedriften her.
 • Parkdressen.no tilbyr en utleietjeneste til foreldre hvor barna får en parkdress av høy kvalitet, som alltid er i riktig størrelse - levert i barnehagen fra kr 99 pr.måned. Parkdressene bestilles på nett, leveres i barnehagen og plukkes opp i barnehagen. Bedriften skal gjøre det enklere for foreldre å endre holdningen fra å kjøpe til å leie.

  Les mer om bedriften her.
 • Ope AS tilbyr møbelløsninger til vegg og gulv, som bygger på ideen om gjenbruk og sirkulær økonomi. I dagens marked forandrer livet seg stadig og Ope ønsker å tilby et fleksibelt og bærekraftig alternativ i møbelbransjen.

  Les mer om bedriften her.